Du er landet på Fliseimprægnering.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL haveflise. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vidaXL haveflise tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: vidaXL havefliser 24 stk. 29×29 cm plastik grøn

  • Dagens pris: 437,40 kr.
  • Fundet hos Hjemmets
  • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL havefliser 24 stk. 29×29 cm plastik grøn som vi har fundet til 437,40 hos Hjemmets.

Forhandlerens beskrivelse:
Havefliserne, der er lavet af robust plast, er perfekte til gulve eller gangstier i din have, garage, terrasse, gårdhave osv.
De skridsikre, fine mønstre giver gangstabilitet for din familie og sikrer en dekorativ funktion.
Gulvfliserne har god stødabsorb…

Se hos Hjemmets ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vidaXL haveflise i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vidaXL haveflise:

Dyreste vidaXL Haveflise på listen er vidaXL havefliser 24 stk. 29×29 cm plastik grøn fra Hjemmets med en pris på 437.40. Billigste udvalgte Haveflise er vidaXL havefliser 24 stk. 29×29 cm plastik grøn som du kan købe for 437.40 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 vidaXL Haveflise vi har fundet koster i gennemsnit 437.4 kr.
Ovenstående vidaXL Haveflise data og priser er hentet fra 1 butikker (Hjemmets). Alle vidaXL Haveflise tilbud er opdateret i dag 07-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Haveflise guides:

Fandt du ikke det rigtige Haveflise blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Haveflise: